Πληροφορίες για το digitalvideo.gr

Πληροφορίες Η δικτυακή πύλη digitalvideo.gr, είναι ο πρώτος ολοκληρωμένος ψηφιακός οδηγός επιχειρήσεων και επαγγελματιών για την κινούμενη εικόνα και το ψηφιακό βίντεο στην Ελλάδα.
 
Στον οδηγό συμμετέχουν ΔΩΡΕΑΝ όλες οι επιχειρήσεις και οι ελεύθεροι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά ενώ επίσης χωρίς καμία απολύτως υποχρέωσή τους στον οδηγό δημοσιεύονται όλα τα δελτία τύπου (νέα της αγοράς) τα οποία επιθυμούν να δημοσιεύσουν.

Το περιεχόμενο του οδηγού οργανώνεται σε θεματικές κατηγορίες οι οποίες διασυνδέονται μεταξύ τους:

1. Επαγγελματικός οδηγός
Στην ενότητα αυτή μπορεί κανείς να αναζητήσει πληροφορίες για όλες τις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες του ψηφιακού βίντεο που δραστηριοποιούνται στην Ελληνική αγορά και να βρει χρήσιμες πληροφορίες για τη λειτουργία τους. Έξυπνες αναζητήσεις μπορούν να καθοδηγήσουν τον χρήστη να εντοπίσει με ευκολία τον επαγγελματία που επιθυμεί.

2. Νέα της αγοράς
Στην ενότητα αυτή δημοσιεύονται όλα τα νέα των επιχειρήσεων/επαγγελματιών με χρονολογική σειρά δημοσίευσης.

3. DV Gallery Best-of
Στην ενότητα αυτή μπορεί κανείς να  δει τα καλύτερα βίντεο από το ψηφιακό galleryτου digitalvideo.gr στις επιμέρους κατηγορίες επαγγελματιών.

4. Βιβλιοθήκη dv
Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε χρήσιμες πληροφορίες για την τεχνολογία του ψηφιακού βίντεο και την αγορά του στην Ελλάδα.

5. Εκπαίδευση
Στην ενότητα αυτή μπορείτε να βρείτε τους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στις τεχνολογίες του ψηφιακού βίντεο και τα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρουν.

O ψηφιακός οδηγός digitalvideo.gr αποτελεί ένα projectτης εταιρείας Technotrade.gr (www.techno-trade.gr) και υλοποιήθηκε με την υποστήριξη της HP Ελλάδος. Ο σχεδιασμός και η ανάπτυξή του έγινε από την εταιρεία RDCInformatics (www.rdc.gr) που έχει αναλάβει και την τεχνική υποστήριξη του έργου. Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας.