ΠΛΑΤΕΙΑ ΛΑΟΥ 6 ΛΑΜΙΑ T.K: 35100
 
2231022228
 
info@arotro-adv.gr
 
www.arotro-adv.gr
 
Χάρτης πρόσβασης
Υπεύθυνος επικοινωνίας
ΚΑΡΑΝΤΖΟΥΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
 
Η εταιρεία ARoTro παρέχει πλήρεις Διαφημιστικές Υπηρεσίες και δραστηριοποιείται στην Παραγωγή Οπτικοαουστικών Έργων. Η εταιρεία ARoTro ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2006 από τον Δημήτρη Καραντζούνη, κινηματογραφιστή και διαφημιστή και μια ομάδα ανθρώπων με κοινούς στόχους, φιλοδοξίες και οράματα, διεκδικώντας την μέγιστη ικανοποίηση και αναγνώριση. Στόχος της εταιρείας ARoTro είναι η κάλυψη των επικοινωνιακών αναγκών του επιχειρηματικού κόσμου της Κεντρικής Ελλάδας με υπηρεσίες στο χώρο της Διαφήμισης και των Δημοσίων Σχέσεων, του marketing, της έρευνας αγοράς και της ολοκληρωμένης επικοινωνίας. Η άποψή μας για τη διαφήμιση στηρίζεται στις εξής αρχές: - Σχεδιασμός ολοκληρωμένων προγραμμάτων επικοινωνίας, τα οποία οδηγούν στον πραγματικό στόχο και όχι σε κινήσεις εντυπωσιασμού. - Οι καλές ιδέες είναι ιδέες απλές. - Η δημιουργικότητα και η τεχνογνωσία αποτελούν την κινητήρια δύναμή μας. Στην εταιρεία ARoTro συνεργαζόμαστε και με εξωτερικούς συνεργάτες, σκηνοθέτες, φωτογράφους, σκηνογράφους, ενδυματολόγους, ηθοποιούς, μανεκέν, ηχολήπτες, γραφίστες, κειμενογράφους, εκφωνητές και με εταιρείες εξειδικευμένων υπηρεσιών.
 

Παρεχόμενες υπηρεσίες

ΕικονοληψίαΕικονοληψία
ΜοντάζΜοντάζ
DVD/Bluray authoringDVD/Bluray authoring
 


 
 

Αναλυτική περιγραφήΔιαφήμιση
Η Διαφήμιση βοηθά την επιχείρησή σας σε συνθήκες ανταγωνισμού: να τονώσει τη ζήτηση, να αυξήσει το μερίδιο της αγοράς και να βελτιστοποιήσει τα κέρδη της. Η εταιρεία ARoTro σας στηρίζει να καθορίσετε τους επιχειρηματικούς και διαφημιστικούς στόχους και σχεδιάζει επικοινωνιακά προγράμματα προβολής που ταιριάζουν στην επιχείρησή σας και τα προϊόντα / υπηρεσίες σας.
 
Τηλεόραση
Εκπέμπει μήνυμα λίγων δευτερολέπτων αξιοποιώντας ήχο, κίνηση, εικόνα.
Ραδιόφωνο
Μαζική χρήση με μεγάλη ταχύτητα μετάδοσης του μηνύματος.
Έντυπη
Εφημερίδα : μαζική κυκλοφορία και κάλυψη της τοπικής αγοράς με μεγάλη αποδοχή.
Περιοδικό : καλύτερη παρουσίαση του προϊόντος και δυνατότητα του αναγνώστη να επεξεργαστεί το μήνυμα.
Υπαίθρια / Κινητή
Για την υπαίθρια διαφήμιση επιλέγονται θέσεις – ‘περάσματα’, οι οποίες καθορίζουν και την αισθητική του μηνύματος.
Διαφημιστική φωτογραφία
Η διαφημιστική φωτογραφία έχει δύναμη και ένταση, καθώς προσφέρει εξειδικευμένες δυνατότητες απεικόνισης του προϊόντος.
 
Ανάπτυξη ιστοσελίδων
Η διαφημιστική παρουσία της επιχείρησής σας μπορεί να είναι δυναμική και στο διαδίκτυο. Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες που διαφημίζουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας διοχετεύοντας το μήνυμα σε εξειδικευμένες ομάδες ατόμων πέρα από χρονικά και χωρικά όρια.
Σχεδιασμός πολυμέσων
Σχεδιάζουμε πολυμεσικές κατασκευές συνδυάζοντας καινοτόμα και πρωτοποριακά στοιχεία με παραδοσιακές αρχές του marketing. Παρουσιάζουμε το διαφημιστικό σας μήνυμα με κίνηση, ήχο, video.
Προγραμματισμός Μέσων
Ο σχεδιασμός για την επιλογή των καλύτερων διόδων επικοινωνίας για την μετάδοση του μηνύματος της επιχείρησης αποτελεί τη βάση του διαφημιστικού σας προγράμματος. Η επικοινωνία πρέπει να είναι ‘κομμένη και ραμμένη’ στις ανάγκες σας. Εξετάζουμε τη φιλοσοφία της επιχείρησής σας, τους αντικειμενικούς σας στόχους, τη φύση των προϊόντων / υπηρεσιών σας και συνδυάζουμε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τα κατάλληλα Μέσα. Είμαστε ευέλικτοι και έτοιμοι κάθε στιγμή να αναπροσαρμόσουμε το πλάνο μας, για να πετύχουμε καλύτερα αποτελέσματα.
Έρευνα – Ανάλυση στόχων Μέσων
Ερευνάμε και αναλύουμε στοιχεία που αφορούν στο προφίλ των Μέσων : τηλεθέαση, αναγνωσιμότητα, αποδοτικότητα σε σχέση με την παρουσίαση του προϊόντος, δυνατότητα εστίασης κ.α. Εξετάζουμε τη σχέση που δημιουργεί κάθε Μέσο με το κοινό που μας ενδιαφέρει. Προσδιορίζουμε και καταγράφουμε τις συνήθειες και τις προτιμήσεις του κοινού και
 
Μέγιστη αξιοποίηση budget
Διαπραγματευόμαστε με τα Μέσα, συγκρίνουμε το κόστος και επιλέγουμε τους πιο κατάλληλους ‘χώρους’ και ‘χρόνους’ για την μετάδοση του μηνύματός σας. Στόχος μας η αξιοποίηση του προκαθορισμένου διαφημιστικού προϋπολογισμού κατά τρόπο που να βελτιστοποιείται το επικοινωνιακό αποτέλεσμα.
Διαχείριση χορηγικών προτάσεων
Η χορηγία είναι ένας κοινωνικός ανταποδοτικός θεσμός που επενδύει στην κοινωνική προσωπικότητα της επιχείρησή σας. Η εταιρεία μας επεξεργάζεται χορηγικές προτάσεις – επιλέγει προτάσεις για μια επιχείρηση, προετοιμάζει αιτήσεις για έναν παραγωγό πολιτιστικού προϊόντος – διαφημίζει και προβάλλει, εφαρμόζει τη χορηγική στρατηγική κι αξιολογεί τα αποτελέσματα. Σε όλα τα στάδια της χορηγίας διασφαλίζουμε τη στενή και ισότιμη συνεργασία ανάμεσα στην επιχείρηση και τον παραγωγό του πολιτιστικού αγαθού.
Δημόσιες Σχέσεις
Η επιχείρησή σας χρειάζεται να προωθεί όχι μόνο τα επιμέρους προϊόντα / υπηρεσίες της, αλλά και την εικόνα της και να προφυλάσσει τη φήμη της. Η εταιρεία ARoTro διαθέτει το σύνολο των μέσων, για να στηρίζει την προσπάθειά σας να χτίζετε εποικοδομητικές σχέσεις με όσους επηρεάζουν την ικανότητά σας να επιτύχετε τους επιχειρηματικούς στόχους σας. 
 
Στρατηγικός σχεδιασμός PR
Η εταιρεία μας ερευνά και αναλύει τα δεδομένα της αγοράς και τα στοιχεία του καταναλωτικού κοινού και σας προτείνει τρόπους να καθορίζετε τους στόχους σας, προγραμματίζει την επικοινωνία σας και μαζί χαράσσουμε την στρατηγική σας.
Συμβουλευτική
Η εταιρεία μας παρέχει στην επιχείρησή σας συμβουλές σε θέματα επικοινωνίας και σχέσεων με τις ενδιαφερόμενες ομάδες κοινού. Σας υποδεικνύουμε τρόπους να αντιλαμβάνεστε, να κατανοείτε και να ανταποκρίνεστε στις απαιτήσεις του σύγχρονου καταναλωτή. 
 
Δημοσιότητα / σχέσεις με τα Μέσα
Η ανάπτυξη σχέσεων με τα Μέσα τοποθετείται στο επίκεντρο ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας. Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τα Μέσα και επιλέγει τα πιο κατάλληλα κατά περίπτωση, για να μεταφέρει ειδήσεις και πληροφορίες που αφορούν στην επιχείρησή σας.
Επικοινωνία με ειδικές ομάδες κοινού
Αναλύουμε και προσδιορίζουμε τις θέσεις διαφόρων τμημάτων της κοινωνίας και σας προτείνουμε τρόπους να ανταποκρίνεστε και να παίρνετε ξεκάθαρη θέση απέναντι σε κοινωνικά, ηθικά, περιβαλλοντικά ζητήματα.
Διαχείριση κρίσεων
Κάθε επιχείρηση έρχεται αντιμέτωπη με προβλήματα που προκαλούνται από εξωγενείς παράγοντες (π.χ. ανταγωνιστικές επιχειρήσεις) και ενδέχεται να βλάψουν την εικόνα της και τη φήμη της ή επιμέρους προϊόντα και να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του καταναλωτή. Η εταιρεία μας σας στηρίζει να ξεπερνάτε τέτοιου είδους προβλήματα με το λιγότερο δυνατό αρνητικό αντίκτυπο χωρίς να απειληθεί η αξιοπιστία της επιχείρησής σας.
 
Παραγωγές οπτικοακουστικών έργων
Σχεδιάζουμε, διαχειριζόμαστε, παράγουμε, προβάλλουμε και δημιουργούμε σύγχρονα οπτικοακουστικά έργα
Οργάνωση εκθέσεων, συνεδρίων
Έχουμε τη δυνατότητα και την εμπειρία να προσαρμοζόμαστε στις ειδικές απαιτήσεις κάθε project. Εστιάζοντας στην τεχνογνωσία, την καινοτομία, την ποιότητα και το κόστος, οργανώνουμε με τον πιο άρτιο τρόπο εκθέσεις και συνέδρια.
 
Σχεδιασμός και οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων
Σχεδιάζουμε και οργανώνουμε πολιτιστικές εκδηλώσεις κατά τρόπο που να προσβλέπει σε μια διακίνηση ιδεών, δημιουργικών ταλέντων και πολιτιστικών αξιών. Μελετάμε το ‘σενάριο’ κάθε εκδήλωσης, αναπτύσσουμε την ιδέα και το μήνυμα που θέλουμε να επικοινωνήσουμε, εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο με πρωτότυπα στοιχεία και προσελκύουμε το κοινό με επικοινωνιακή στρατηγική που ταιριάζει στον χαρακτήρα της κάθε εκδήλωσης.
Οργάνωση συναυλιών, εκδηλώσεων
Διερευνούμε το είδος της παραγωγής που θα στηρίξει επιτυχέστερα το σκοπό για τον οποίο πραγματοποιείται η συναυλία ή η εκδήλωση. Για την υλοποίηση συνεργαζόμαστε με εξειδικευμένους επαγγελματίες στην παροχή εξοπλισμού που εγγυώνται οργάνωση χωρίς αστοχίες.
 
Ντοκιμαντέρ
Δημιουργούμε ντοκιμαντέρ που επιχειρούν να εξερευνήσουν άγνωστες πτυχές της περιοχής, να αναδείξουν φυσικά κάλλη, να ανακαλύψουν
Εκπομπές
Προτείνουμε την δημιουργία εκπομπών που συνδυάζουν ποιότητα παραγωγής με περιεχόμενο τοπικού χαρακτήρα, ώστε να προσελκύουν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή.
Τηλεοπτικές σειρές
Στηρίζουμε την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών που προβάλλουν ένα διαφορετικό στυλ ζωής πιο άμεσο, πιο προσιτό, πιο οικείο.


 
 
 
 
 
 
 
 

ΥπηρεσίεςΗ εταιρεία ARoTro σας παρέχει υπηρεσίες ολοκληρωμένης επικοινωνίας :
 
Διαφημιστικές υπηρεσίες
- Ραδιόφωνο
- Τηλεόραση
- Έντυπη
- Υπαίθρια, Κινητή
- Διαφημιστική φωτογραφία
- Σχεδιασμός πολυμέσων
- Ανάπτυξη ιστοσελίδων 
  
Παραγωγές Οπτικοαουστικών έργων 
- Ταινίες μυθοπλασίας
- Ντοκυμανταίρ 
- Animation – 2d – 3d
- Τηλεοπτικές σειρές
- Εκπομπές 
- Οργάνωση συναυλιών, εκθέσεων, συνεδρίων, εκδηλώσεων (events,happenings)
- Σχεδιασμός και οργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων
 
Προγραμματισμός μέσων επικοινωνίας
- Έρευνα - Ανάλυση στόχων μέσων
- Μέγιστη αξιοποίηση budget
 
Δημόσιες σχέσεις – Στρατηγικός σχεδιασμός PR – Συμβουλευτική – Δημοσιότητα, σχέσεις με τα μέσα
- Επικοινωνία με ειδικές ομάδες κοινού – Διαχείριση κρίσεων – Διαχείριση χορηγικών προτάσεων


 
 
 
 
 
 
 
 

ΕξοπλισμόςΒιντεοκάμερες SONY XDCAM X3 HD, JVC HD 120, CANON XL1, Φωτογραφικές μηχανές NIKON(D200, D300, D700) και CANON (EOS 5D Mark II), TRAVELLING, ΓΕΡΑΝΟΣ, DOLLY, ΗΛΕΚΤΡΟΓΕΝΝΗΤΡΙΑ, ΦΩΤΑ CINEPAR (ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ),Δύο πλήρως εξοπλισμένα Φωτογραφικά Στούντιο, Γραφείο 110 τ.μ. με σουίτες Montaz Ήχου και Εικόνας και Σουίτα Γραφιστικών. Επιπλέον 7 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, Προγράμματα της ADOBE (Master Collection), EDIUS (6.01), Sony Vegas 10, COREL.